Alumnien kampusretki Meilahteen

Meilahti Terkko Veikko Somerpuro 1200×800

© Veikko Somerpuro

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen ja Helsinki Alumni -yhteisön yhdessä toteuttama alumneille suunnattujen kampusretkien sarja jatkuu. Retki Meilahden kampukselle on kolmas osa kampusretkien sarjaa, jonka aikana alumnit pääsevät tutustumaan kunkin Helsingin yliopiston kampuksen toimintaan, tutkijoihin ja opiskelijoihin sekä kiinnostaviin kohteisiin kampuksella. Kampusretki on avoin kaikille alumneille omasta koulutustaustasta riippumatta.

Meilahden kampuksella toimii lääketieteellinen tiedekunta, joka on muotoutunut monitieteiseksi ja innovaatiotoimintaan panostavaksi toimijaksi – samalla kuitenkin toteuttaen tiedekunnalle tärkeitä huippuluokan opetuksen ja tutkimuksen perustehtäviä. Yhteiskunnan murros on muotoillut myös hyvinvointisektorin aloille aivan uudenlaisia odotuksia ja vaatimuksia, mikä näkyy vahvasti Meilahden kampuksella. Samalla nopea digitalisaatio ja erilaiset organisaatiorajat ylittävä yhteistyö tarjoavat mahdollisuuksia, joista myös korkeakoulujen ja tiedekuntien on tärkeä ottaa kiinni.

OHJELMA

16.30 Tervetuloa ja katsaus tiedekunnan tulevaisuuteen
Yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen varadekaani Kari Reijula

17.00 Tutustuminen kohteisiin kampuksella
Opiskelijoiden Taitopaja, Anatomian dissektiosali, Opetusteknologian kehitys

17.45 Tarjoilua sekä yritysyhteistyö- ja innovaatiotoimijoiden esittely
Terkko Health Hub, Helsinki Think Company, Helsingin yliopiston innovaatiopalvelut

18.45 Paneelikeskustelu
Miten lääketieteellinen tiedekunta pystyy vastaamaan yhteiskunnan muutokseen?

Vierailukohteiden rajallisen koon vuoksi kampusretkelle mahtuu mukaan yhteensä 60 alumnia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä viimeistään 23.10. ja valitse ilmoittautumisen yhteydessä, mihin vierailukohteisiin haluat tutustua. Ilmoittautumislomakkeen Puhujaesittelyjä -välilehdelle päivittyy syksyn aikana myös lisätietoja illan puhujavieraista. Tervetuloa mukaan kampusretkelle inspiroitumaan, oppimaan ja keskustelemaan, millaiselta Meilahden kampus ja lääketieteellinen tiedekunta näyttävät nyt ja tulevaisuudessa!

Torstai 31.10.2024 kello 16.30-19.30, aloitus Biomedicum 1 (Haartmaninkatu 8).


Samanlaisia tapahtumia